Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  112 kpl

Bc Nokia Unified

Bc Nokia Unified on erityisnuorille tarkoitettu koripallojoukkue. Meillä on kolme joukkuetta; Bc Nokia girls, Bc Nokia Black ja Bc Nokia juniors. Pelaajia on yhteensä 40. Urheilijoita on 32 ja partneripelaajia on 8. Olemme toimineet 7-vuotta. Harjoittelemme 2 kertaa viikossa kolmella eri ryhmällä 7 valmentajan voimin. Osallistumme 3 joukkueella koripalloliiton Special Olympics - sarjoihin. Harjoitukset sisältävät monipuolista liikunta ja lajiharjoittelua.

Käyttäisimme stipendin sarjapelien (kevään sarjapelit muilla paikkakunnilla) aiheuttamiin kustannuksiin (yhteisvastuullisesti salivuokrat ja tuomarikulut) ja omien joukkueiden matkakulut. Lisäksi kauden isoin kuluerä on päätöturnaus Kisakalliossa, jossa yövytään (pe-su) , tämän turnauksen osalta tuomari- , sali- ja matkakulujen lisäksi tulevat vielä ruokailukulut.
Tarvetta olisi joukkueellamme myös harjoittelun apuvälineille kuten esim. paikkamerkit, harjoitusliivit sekä kuntopalloja ja ensiaputarvikkeille (kylmäpussit, laastarit, urheiluteipit yms.).Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »