Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  61 kpl

Berenik/Imatran Voimistelijat

Berenik on tavoitteellinen joukkuevoimistelun kilparyhmä. Joukkue kilpailee 10-12 - vuotiaiden sarjassa ja pääosin nämä iloiset "Imatran Inkerit" ovat 10-vuotiaita. Viime kaudella kilpailtiin menestyksekkäästi ja joukkue arvioitiin aina kategoriaan I. Menestystä haettiin keväällä myös ulkomailta, Viron Miss Valentine - kilpailusta, jossa Berenik sijoittui sarjassaan hienosti parhaana suomalaisjoukkueena neljänneksi.

Itärajan tuntumasta kilpailuihin on aina pitkä matka, sillä oman seuran järjestämät kilpailut painottuvat rytmiseen voimisteluun. Ajokilometrejä kertyy kilpailuihin ja treeneihin sekä Kisakallion leireille. Lisäeuroilla olisi tarkoitus helpottaa kilpailumatkojen aiheuttamia kustannuksia.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »