Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  234 kpl

Eräviikingit B-tytöt edustus

JOUKKUE-ESITTELY B Edustus pelaa kaudella 2017-18 valtakunnallista SM-sarjaa. Tytöt harjoittelevat neljä kertaa viikossa Myllypuron Arena Centerissä, Liikuntamyllyssä sekä Latokartanon liikuntahallissa. Joukkueen päävalmentaja toimii Kaarina Salomaa. EräViikinkien B Edustus -joukkueessa pelaa 19 lahjakasta ja motivoitunutta nuorta, jotka elävät ja hengittävät salibandya. Yhdessä muodostamme vahvan joukkueen, joka harjoittelee kurinalaisesti ja syttyy tuomarin viheltäessä pelin käyntiin. EräViikingit on salibandyn erikoisseura, joka tarjoaa ainoana seurana pääkaupunkiseudulla ehjän tyttölinjan aina junioreista naisten liigaan asti. Seuran tavoitteena on tarjota harjoittelumahdollisuus niin harrastajajoukkueelle kuin kilpaurheilusta kiinnostuneille pelaajille.

Rahat käytettäisiin kattamaan SM-matkustuskuluja, kaukaisimmat matkat ovat Pietarsaareen ja Ouluun!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »