Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  78 kpl

EsaB Siilinjärvi C-tytöt

EsaBin C-tytöt pelaavat Pohjoisen alueen II-divisioonaa. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa. Tytöillä on tavoite kehittyä koripalloilijoina ja joukkueena. Joukkueena pelaaminen onkin heidän vahvuutensa. Tytöillä on huippu asenne ja intoa riittää. Joukkueessa on loistava yhteishenki niin harjoituksissa kuin peleissäkin sekä kentän ulkopuolella.

Pohjoisen alueen sarjassa pelimatkat ovat pitkät aina Taivalkoskelle asti. Stipendin rahoja käytettäisiin pelimatkakuluihin. Joukkueella on myös yhteisenä tavoitteena päästä harjoitusleirille tai turnaukseen ulkomaille ensi kesänä. Tämä olisi tytöille hieno elämys. Osa rahoista voitaisiin käyttää matkan kustannuksiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »