Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  70 kpl

FC Kapina 07

FC Kapina 07 on runsaan parinkymmenen jalkapalloa harrastavan, reilun ja reippaan juniorin ikäkausijoukkue Mäntsälästä. Voit tutustua toimintaamme tarkemmin kotisivuillamme osoitteessa http://fckapina.fi/joukkueet/4782 (linkki on QR-koodina kuvassa) Millaisia unelmia meillä on? "Olisi makeeta päästä ulkomaille pelaamaan!", "Vähänkö olisi siistiä ottaa matsi jotain Manchester Cityn junnuja vastaan", "tai Barcelonaa!" Lapsilla on huikeita ja tavoittelemisen arvoisia unelmia, toivomme toki että niistä tulee joskus totta. Pidämme toistaiseksi kuitenkin jalat maassa. Ihan tänä vuonna emme vielä matkusta ulkomaille asti, vaan katsastamme kesällä kotoisen ja perinteikkään Helsinki Cupin. Elämyksellinen tapahtuma tarjoaa varmasti monia huikeita elämyksiä ja jalkapallomuistoja 10-vuotiaille junnufutareille!

Mekonomen-harrastustuelle löytyy käyttöä, se turvaisi talven harjoitusolosuhteet (hallivuorot) ja mahdollistaisi keväämmällä hyvän kauden aloituksen vaikkapa valmistavan turnauksen merkeissä.

Tuesta olisi merkittävä apu myös ensi kauden päätapahtumassa, joka siis on osallistuminen Helsinki Cupiin kahdella joukkueella.

Jos voitamme, niin laitamme toki hyvän kiertämään ja pyrimme järjestämään kesämmällä oman turnauksen – näin myös lähialueen joukkueet saavat osansa meidän onnenpotkusta!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »