Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  72 kpl

FC Lohja04-06

Moi. olemme Lohjalainen jalkapallojoukkue FC Lohja 04-06, Jossa pelaa kolmesta ikäluokasta pelaajia(04, 05 ja 06) Pelaajia joukkueessa on 30. Harjoittelemme talvella 3 krt viikossa, välillä 04 ja 05/ harjoittelevat eriaikaan sekä pelaamme harjoituspelejä aktiivisesti lähikaupunkien joukkueita vastaan niin 04 ryhmällä kuin 05 ryhmällä.Kausittainen suurimmat kustannukset tulevat talvella kuplahallin vuokrauksesta.Pelaajien kustannukset ovat pysyneet 150 euroa koko vuosi, joka on sisältänyt, turnaukset, pelit harkat, Joukkueen yhteiset tekemiset(keilaus, Yhteiset ruokailut mm) Leirit ja taitokoulut ovat olleet oma kustannaiset. (leirin hinta on ollut 50 euroa per kerta ja taitokoulu, 20 euroa). Vuosittainen hinta on pysynyt edullisena koska Valmentaja ei peri valmennuksestaan minkäänlaista korvausta.(valmentaja on suorittanut C-Valmentaja tutkinnon) Ryhmässä on Sekä kilpatason, että harrastetason pelaajia. Kaikille pelaajille tarjotaan mahdollisuus pelata tasolla joilla he pärjäävät.

Moi. Käyttäisimme Stipendin varustehankintoihin(palloja, Maalivahdin hanskoja ja pelipaitoja. Harjoitusliiveihin, sekä yhteen kotimaiseen turnaukseen. t. FC Lohjan Juniorit 2004-2006Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »