Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  791 kpl

FC Suparu

FC Suparu on salibandya pelaava kaveriporukkajoukkue pääkaupunkiseudulta. Joukkue on osallistunut lukuisiin turnauksiin viimeisten vuosien aikana, ja menestystäkin on tullut. FC Suparu on voittanut viimeiset 2 turnaustaan ja kaikilla on ollut ikimuistoisia hetkiä joukkueen kanssa. Joukkueen tapahtumat ovat olleet osalle myös harvoja hetkiä salibandyn ja liikunnan parissa.

Me olemme pelimiehiä koko porukka ja me haluamme käyttää aikamme pelaamiseen, emmekä mihinkään pullojen keräämiseen! Lupaamme, että jos voitamme, niin pelaamme seuraavan ottelumme eläinkuvioisilla shortseilla 😊Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »