Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  2082 kpl

Funky Team Blackbackz

Kilpacheerleading-joukkue Funky Team Blackbackz on juniorisekajoukkue Helsingistä. Joukkueen 32 urheilijaa (13-16 v.) harjoittelevat 4 kertaa viikossa. Perusharjoittelun lisäksi kisaohjelmaa työstetään leireillä. Voitettuaan Suomenmestaruuden 2017, joukkue lunasti paikan sekä Orlandossa järjestettyihin MM-kisoihin että Prahan EM-kisoihin; sijoituksina upeasti MM-hopea ja EM-pronssi. Blackbackz on motivoitunut ja työtä pelkäämätön joukkue, jossa jokainen urheilija antaa täyden panoksensa.

Kisamatkat ja kisoihin valmistavat leirit ovat suuri kustannus junioriurheilijoiden perheille. Stipendi kohdennettaisi näihin kuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »