Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  45 kpl

Harjun Kiekko F108

Harjun Kiekko F108 on Läntisellä Uudellamaalla toimiva Jääkiekkoseura. 08 ikäryhmä koostuu 54 pelaajan alusta, joista 4 on tyttöjä. Pelaamme ja harjoittelemme Lohjan ja Nummelan jäähallien lisäksi myös ja Kisakallion Urheiluopiston jäähallissa. Leijonaliiga on juuri alkamassa ja osallistumme siihen 6 peliryhmällä Eteläisellä alueella.

Olemme suuren pelaajamäärän sekä aktiivisten vanhempien avulla onnistuneet pitämään kuukausimaksun siedettävällä tasolla. Ekstra tuki mahdollistaisi meille kuitenkin kädenojennuksen niille perheille, joilla on hieman tiukempaa. 1500€ tuella pystyisimme antamaan usealle perheelle Joululahjan 2 kk vapaamaksun muodossa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »