Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  60 kpl

HC Nokia G11/12

Ylpeä joukkueenjohtaja esittelee teille Hc Nokia G11/12-joukkueen. Joukkueessa pelaa innokkaita jääkiekkoilijan alkuja, jotka ovat iältään 5-6-vuotiaita. Joukkueella on kolmet jääharjoitukset sekä yhdet saliharjoitukset viikossa. Sielultaan ovat valloittavia Tulitassuja !

Stipendin avulla tarjoaisimme joukkueelle lisää aikaa liikkumiseen. Stipendin käyttäisimme haastamalla lähiseuroja kanssamme pelitälleihin, tarjoaisimme ehkä erilaisen harjoitusleirin lapsille ja osan käyttäisimme keväällä kevätturnauksen järjestämiseen – näin saisimme hyvän kiertämään vieläkin useammalle lapselle!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »