Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  137 kpl

Helsingin Kiekko-Tiikerit 06/07

Joukkueessamme pelaa noin 50 innokasta vuonna 2006 ja 2007 syntynyttä pelaajaa ja seuramme kotihalli sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskuksessa Helsingissä. Harjoittelussa keskitymme siihen, että jokainen pelaaja saa mahdollisuuden alusta asti kehittyä lajitekniikassa oikeiden oppien mukaan, unohtamatta tärkeintä eli liikunnan riemua, joka yhdessä tekemisestä tulee! Valmennuksellisten tavoitteiden lisäksi kasvatukselliset tavoitteet ovat myös erittäin tärkeässä roolissa kaikessa joukkueen toiminnassa. Sarjatoiminnan lisäksi pelaamme paljon harjoituspelejä ja osallistumme turnauksiin eri puolilla Suomea sekä ulkomailla. Joukkue on saanut paljon myönteistä näkyvyyttä ja kiinnostus meitä kohtaan on ollut kova. Harjoituksissamme ja tapahtumissamme ovat tänä syksynä vierailleet muun muassa ykköskierroksen NHL-varaukset, Jokereiden Eeli Tolvanen ja HIFK:n Miro Heiskanen. Kiekko-Tiikerit kuuluvat HIFK:n seurayhteisöön, joka käytännössä tarkoittaa yhteisiä treenejä, tapahtumia seurayhteisön muiden joukkueiden kanssa ja mahdollisuutta pelaajapolkuihin muiden satelliittiseurojen kanssa tasosta riippuen. Facebookissa voi seurata joukkueen tapahtumia: harjoituksia, otteluita, turnauksia ja pelimatkoja. Lisäksi sivustolla on valokuvien ja videoiden lisäksi pelaajien ja valmentajien haastatteluja. Joukkueen Youtube-kavanalla voi katsella otteluita live- tai jälkilähetyksenä.

Nykypäivänä sponsorointi ei ole pelkästään yksipuolista lasten harrastuksen tukemista, vaan olemme neuvoteleet aina molempia tyydyttäväviä ratkaisuja. Lähtökohtana on molempien tyytyväisyys ja myös pyrkimys pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Haluamme antaa tukijoillemme paljon myönteistä näkyvyyttä ja tuoda lisää asiakkaita.

Jääkiekko on kallis harrastus ja se vie paljon meidän kaikkien aikaa. Mutta mitäpä sitä ei lasten hyväksi tekisi. Stipendille olisi varmasti paljon käyttöä ja se ohjattaisiin mm. pakollisten tarvikkeiden hankintaan (huolto), joukkueen pelimatkakustannuksiin (turnaukset) ja kaikkeen yhteiseen kivaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »