Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  2 kpl

Hoogee Mikropandat

Hoogee Mikropandat tarjoaa iloista ja aktiivista jalkapalloharrastusta 2009-2011 syntyneille tytöille. Toimimme Espoon Matinkylän ja lähialueiden piirissä. Joukkueeseemme kuuluu 25 aktiivista pelaajaa.

Joukkueemme toiminta on kehittynyt aktiivisen toiminnan ansiosta. Stipendi mahdollistaisi joukkueelle uusien pelivarusteiden sekä erityisesti talvikaudella hieman viihtyisämmän harjoitusvuoron varaamisen sisätiloista. Suunnitteilla olisi myös turnausmatkan järjestäminen. Stipendin avulla voisimme tarjota myös joukkueemme vähävaraisimmille pelaajille mahdollisuuden osallistua ikimuistoiselle turnausmatkalle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »