Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  99 kpl

Hyvinkään Jää-Ahmat G 10/11

Hyvinkään Jää-Ahmat G10-11 on Hyvinkään nuorin ikäkausijoukkue, joka perustettiin viime keväänä Leijona kiekkokoulun jälkeen. Joukkueessa on 35 pelaajaa ja 16 toimitsijaa. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa ja harjoituspelejä kerran kuukaudessa lähialueen joukkueiden kanssa, Radanvarsiliigaa ja Pelitällejä. Joukkueemme suorittaa varainhankintaa kerryttääkseen kassaa, josta jyvitetään kaikille pelaajille tukea harrastuksen kuukausimaksuihin, jäävuoromaksuihin, sekä pelimatkoihin. Tavoitteena on, että kenenkään harrastaminen ei jää taloudellisista asioita kiinni vaan pyrimme tukemaan nuoren liikkumista kaikilla mahdollisilla keinoilla. Liikkuminen luo Turvallisuutta ja Terveyttä on kantava teemamme Hyvinkäällä!

Ensimmäisenä vuonna on aina ylimääräisiä menoja kun hankitaan joukkueen teknistä kalustoa, koulutetaan toimitsijoita, sekä mm. harjoitus- ja pelipaita hankinnat.

Mekonomenin tuesta kuitenkin suuren osan kohdentaisimme joukkueen yhteiseen aktiviteettiin. Kun on iloinen mieli ja vatsa täysi oppimistuloksetkin ovat parhaimmillaan ja kehittymistä tapahtuu!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »