Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  115 kpl

Ice Attraction

Ice Attraction on Kuopion Luisteluseura ry:n aurinkoinen minorijoukkue. Tällä kaudella joukkuetta edustaa 21 innokasta tyttöä, jotka ovat iältään 9-13 vuotiaita. Tämän joukkueen energia ja luistelun ilo näkyvät ja kuuluvat niin treeneissä kuin kisamatkoilla.   Kauden teema on Lapsipomot. Herätyskellon soidessa he ovat valmiita uuteen, kiireiseen päivään. Mikään ei pysäytä tätä joukkoa, kun he itsevarmalla otteella onnistuvat pyörittämään vanhempansa pikkusormien ympärille. Puku päälle, solmio suoraan ja kohti tiukkaakin tiukempia neuvotteluja – lapsipomot ovat valmiina. 

Nämä tehokkaat lapsipomot ovat neuvotelleet perheiden talouspolitiikan niin tiukoille, että kaipaisimme tukea harrastukseen.

Laji on tyypillisesti kallis, koska jääaika on arvokasta ja kisamatkat suuntautuvat eri puolille Suomea aiheuttaen sekä bussi- että majoituskuluja.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »