Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  187 kpl

Illusion Jr , Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion

Illusion Jr kilpailee joukkuevoimistelun 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa. Joukkueeseen kuuluu 16 vuosina 2005-2001 syntynyttä voimistelijaa, jotka tähtäävät kansainväliselle huipputasolle. Illusion Jr harjoittelee 5-6 kertaa viikossa kerrallaan noin kolme-neljä tuntia. Kierrämme kilpailuja ja leirejä ympäri Suomea monta kertaa kaudessa sekä tavoitteena on saavuttaa kansainväliseen kilpailuun edustuspaikka. Joukkuevoimistelu on harrastajamäärältään Voimisteluliiton kilpailulajeista suurin.

Käyttäisimme stipendin tuleviin kansainvälisiin sekä kansallisiin kilpailujen matkakuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »