Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  70 kpl

Jokipojat 04

Jokipojat -04 koostuu 35 innokkaasta 13-vuotiaasta kiekkoilijasta, jotka pelaavat kiekkoa tosissaan, hymy huulilla ja hyvällä asenteella. Lähes 10 vuotisen yhteisen taipaleen aikana joukkue on hitsaantunut yhteen niin, että myös muuta vapaa-aikaa vietetään yhdessä pelikavereiden kanssa. Tässä porukassa on mukavaa pelata ja kehittyä niin jääkiekkoilijana kuin ihmisenä. Yhdessä on turvallista kokea riemuja ja myös karvaita pettymyksiä. Huikea Ärjyjengi!

Jos me saisimme Mekomenin stipendin niin käyttäisimme sen meidän lopputurnaukseen keväällä. Paikka on vielä avoin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »