Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  64 kpl

Junioriässät D04

Remixin Isomäen legendan- biisin sanoin: "Kun lahjaksi sain virtaamaan voimana mun suonissain uskollisen veljeyden, erilaisen. Kun sain sydämen padanmuotoisen nöyrä ja vahva oon lyönneistä sen, yksinäinen koskaa oo en, sain patasydämen." Tämä pippurinen Pata-ryhmä pelaa Länsirannikon sarjaa kahdella eri tasolla. Tuli voitto tai häviö, periksi ei anneta. Yhteiset pelireissut ovat yhteishenkeä vahvistavia ja monesti niistä riittää jutunaihetta pukuhuoneessa pitkään. Jääkiekko on joukkuelaji parhaimmillaan, paljon se ottaa ja paljon siitä saa. Solmitut ystävyyssuhteet tulevat kestämään koko elämän.

Mekonomen-stipendi käytetään kauden päätösturnauksen kuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »