Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  104 kpl

K1 Pihlajat

Ollaan telinevoimisteluryhmä, jossa voimistelee 12 10-19-vuotiasta tyttöä. Me treenataan neljästi viikossa Kisahallilla, ja käydään lisäksi kisoissa ja erilaisissa tapahtumissa kuten leireillä. Parasta telinevoimistelussa on uusien temppujen oppiminen ja itsensä ylittäminen. Treeneissä on mahtavaa, kun toiset tsemppaa ja kannustaa. Meillä onkin todella hyvä ryhmähenki! Meidän ryhmällä on lisäksi instagram-tili @pihlajat_k1 , käy seuraamassa meitä!

Jos voitettaisiin Mekonomien harrastetuki, niin käytettäisiin osa rahoista kattamaan meidän ensi kesän Suomi Gymnaestra -reissun kuluja. Loput rahat käytettäisiin johonkin mahtavaan leiriin ryhmän kesken! Esimerkiksi ulkomaille olisi mahtava päästä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »