Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  108 kpl

Kajaanin Haka team-03/04

Joukkue ja pelaajien vanhemmat ovat erittäin sitoutuneita harrastukseen ja omaan joukkueeseensa. Joukkueeseen kuuluu n. 20 pelaajaa, valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, huoltajat sekä kuski. Olemme menestyneet kivasti piirisarjatasolla (P14 piirimestari 2017) sekä valtakunnallisesti. Olemme positiivinen joukkue ja haluamme uusia haasteita pelaajapolullemme.

Kainuu ei ole vain nälkämaa vaan haluamme tuoda esille kainuulaisen juniorijalkapallon parhaita puolia. Pelirohkeus ja pelin identiteetti pitää tuoda myös muun Suomen tietoisuuteen. Haluamme jakaa omaa pelillistä ilosanomaamme ja osallistua P15 Puolen Suomen Liigaan. Tämä kasvattaa kuluja huomattavasti ja Mekonomen-stipendi tulisikin juuri matkakustannusten kattamiseen. Mielestämme toiminnan tulee olla matalan kynnyksen toimintaa myös taloudellisesti jotta kaikilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet harrastaa kuningas jalkapalloa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »