Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  102 kpl

Käpa 04 City

KäPa 04 City on taitava joukkue täynnä nuoria jalkapalloilijoita. Pelaamme KäPan malliin taitavaa pallonhallintapeliä ja taistelemme usein kookkaampia vastustajia vastaan omilla aseillamme, taidolla, älyllä palloa liikuttaen. Cityn suurin "salainen" ase on loistava yhteishenki. Nämä pojat tsemppaava ja tukevat toisiaan. Yhdessä juhlitaan voitot ja kärvistellään tappiot. Seuraa meitä twitterissä: twitter.com/kapa04city ja instassa: 04city

Mekonomen-stipendillä lähdemme Portugaliin kesän huipentavaan turnaukseen, josta raportoimme sosiaalisessa mediassa niin, että varmasti näkyy ja kuuluu!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »