Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  59 kpl

Kiekko-Nikkarit 07-08

Kiekko-Nikkarit 07-08 joukkue on Riihimäen kiekko-Nikkareiden juniorijoukkue. Joukkueessa harrastaa aktiivisesti noin 60 8-10 vuotiasta lasta Riihimäeltä ja ympäryskunnista.

Liikunta on lapselle tärkeää kasvun ja kehityksen kannalta. Harrastus myös tarjoaa perheille yhteistä aikaa, kun koko perhe touhuaa harrastuksen tukijoukoissa. Jääkiekon parissa lapset pääsevät purkamaan energiaansa turvallisten aikuisten valvonnassa ja parhaiden kavereiden kanssa uutta oppien. Joukkuelaji opettaa lapselle vastuunkantoa, toisen huomioimista ja kannustaa työskentelemään yhdessä kohti omia tavoitteita.
Lasten harrastaminen tekee kuitenkin ison loven vanhempien kukkaroon. Kustannukset saattavat jopa estää joidenkin lasten harrastuksen kokonaan. Haluamme varmistaa, ettei kukaan joukkueemme lapsista joutuisi luopumaan harrastuksesta liian korkeiksi nousseiden kulujen vuoksi, vaan kaikilla olisi mahdollisimman hyvät lähtökohdat jatkaa harrastusta niin pitkään kuin intoa riittää.

Tahdomme nyt, ja myös jatkossa varmistaa, että harrastaminen ja ja kehittyminen on jokaiselle pelurillemme mahdollista taustasta riippumatta. Näin ollen mahdollisen voittosumman käyttäisimme niiden perheiden harrastuskulujen tukemiseen, jolla harrastaminen kuormittaa perheen taloutta kohtuuttomasti.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »