Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  511 kpl

Kiekko-Vantaa Itä 2010

Olemme Kiekko-Vantaa Itä Ry:n nuorin joukkue. Jäällä meno on innokasta ja vauhdikasta, mutta myös hippasen huteraa ja epävarmaa. Meillä on iso, lähes 70 pelaajan joukkue. Vaikka ollaan vasta ihan lätkäpolun alussa, niin jäällä ja kopissa ollaan kavereita ja kannustetaan toisiamme. Jään ulkopuolella tykkäämme tehdä muille hyvää. Osallistuimme tänä syksynä Roosa nauha-keräykseen, koska äidit ❤️ #kiekkovantaaitä2010 #lätkäähyvässäseurassa

Mekonomen-stipendin summalle löytyisi helposti käyttöä, koska juuri aloittaneella joukkueella on jatkuvasti hankintoja laidasta laitaan, jäävuorojen maksuista puhumattakaan. Mutta, jos voitto sattuisi osumaan kohdallemme, tahdomme jakaa puolet palkintosummasta seurayhteisömme Icehearts Ry:lle ja heidän Vantaan joukkueille. 🙂Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »