Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  190 kpl

Kiimingin Kiekkopojat F1 -08

KKP -08 joukkueeseen kuuluu reilut 30 innokasta urheilijan alkua. Joukkueessa on hyvä ryhmähenki ja uusia taitoja opetellaan iloisella meiningillä. Valmennus kannustaa lapsia monipuoliseen liikuntaan, ja kiekkoporukka pelaakin kesät KKP - futisjoukkueena jalkapalloa.

Jääkiekkokauden aikana on monenlaista varainkeruuta. Kesän jalkapallokauden aikana pyrimme päästämään vanhemmat hieman helpommalla varainkeruun ja maksamisen suhteen, ja olemme osallistuneet vain lähiseudun turnauksiin. Stipendirahalla voisimme paitsi hankkia joukkueelle jalkapallovarusteita, kuten maalivahdin hanskoja ja harjoitusvälineitä, myös päästä käymään kauempana turnauksessa, ehkä jopa Helsinki Cupissa. Se olisi tälle porukalle uskomattoman hieno kokemus 🙂Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »