Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  151 kpl

KJT E- ja F-tytöt

Ollaan pieniä ja pippurisia. Treenataan kerran viikossa jonka lisäksi pelataan pelejä. Meillä on vahva yhteishenki ja kaikki tehdään yhdessä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Me olemme hallilla aina pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla mikä kuvaa tärkeintä tavoitettamme: Harrastamisen on oltava hauskaa ja siinä sivussa voi myös oppia pelaamaan jääkiekkoa.

Jääkiekkoliiton järjestämä kolme päiväinen kauden päätösturnaus eli Mini Aurora Cup. Turnaus on kiertävä mikä järjestetään joka kevät aina eri alueella. Toukokuussa 2018 turnaus on Oulussa, johon on Keravalta jo melko pitkä matka. Stipendi menisi puhtaasti tyttöjen päätösturnauksen matka- ja majoituskuluihin jotta voisimme ottaa osaa kauden odotetuimpaan tapahtumaan tyttökiekkoilijoiden maailmassa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »