Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  51 kpl

KlaNMKY Rajamäki

Koripallohuuma Susijengin ympärillä nousi samaan aikaan kun KlaNMKYn Rajamäen aluejoukkue käynnistyi, eli elokuun 2017 alussa. Tulevat Markkaset ja Koposet heittelevät koreja kahdesti viikossa. Joukkueemme harjoituksissa on rento tunnelma, mutta heittotekniikkaa, peruskuntoa ja koriksen sääntöjä sekä joukkueena toimimista harjoitellaan tosissaan. ”Harjoituksissa tärkeää on yrittää tosissaan, myös vaikeita asioita”, sanoo joukkueen vastuuvalmentaja Esa Tervonen ja jatkaa ”sitten kun pallo karkaa tai askeleet sekoavat, tietää ylittäneensä itsensä. Silloin tapahtuu oppimista!”.

Voittorahoilla kustannettaisiin keväällä alkaviin sarjapeleihin pelivarusteet ja lämmittelyverkkarit kaikille ja mahdillisesti myös ensimmäinen korisleiri.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »