Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  43 kpl

KooKoo Jäätaiturit /kilpailevat yksinluistelijat

Meillä on seurassa noin 45 kilpailevaa yksinluistelijaa. Heitä valmentaa kaksi päätoimista ammattivalmentajaa yhdessä tuntivalmentajien kanssa. Kilpailevat luistelijat harjoittelevat 4-6 päivänä viikossa. Seuramme on aktiivinen kilpailujen järjestäjä. Meillä on aktiiviset talkoovanhemmat.

Koska yksinluistelijoille kertyy paljon kilpailumaksuja itse maksettavaksi, niin Käyttäisimme varat alentamaan kilpailijoidemme kilpailumaksuja. Osa perheistä varmasti joutuu miettimään, että voiko ilmoittaa lasta kaikkiin kilpailuihin, jotta rahat riittäisivät. Kilpailumaksut ovat melko korkeat verrattuna moneen yksilölajiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »