Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  181 kpl

Kopse P10

Hei, olemme Kopsen suurin ja ehkä myös upein joukkue, näin ainakin joukkueen toimihenkilön näkökulmasta. Joukkueellamme on uskomattoman yhteishenki ja toimintamme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin on kantanut pitkälle. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuettamme. Poikien kehittymistä on ollut huikea seurata ja pelaamisen ilolta ei voi välttyä, kun P10:n pojat kirmaavat kentällä ja laittavat maalit tötterölle. Pelin jälkeen raikaa yhteinen kannustushuuto: ”Hävittiin tai voitettiin, silti hyvin pelattiin! K-O-P-S-E Kopse!”

Joukkueemme toimii vapaaehtoisvoimin ja pyrimme mahdollistamaan pojille ja heidän perheilleen matalan kynnyksen harrastamismahdollisuuden. Stipendillä kattaisimme esimerkiksi harjoitusvuoroista, turnauksista ja joukkueen varusteista kertyviä kuluja. Näin takaamme pojille ja heidän perheilleen kohtuulliset kustannukset sekä osallistumisen, harrastamisen ja liikunnan riemun.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »