Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  136 kpl

KuLs Ice Fascination

"Mietitkö, mitä ne puuhaavat kaikki päivät? Kun omistajat lähtevät päiväksi kotoa, lemmikit juoruilevat ystäviensä kanssa, tyydyttävät makeanhimonsa ja pitävät hurjia juhlia. Salaisuus paljastui!" Lemmikkien salainen elämä -teemalla kirmaa jäälle Kuopion Luisteluseuran tulokas-sarjassa luisteleva Ice Fascination -muodostelmaluistelujoukkue. Joukkueessa luistelee 19 iältään 6-11-vuotiasta innokasta jääprinsessaa. Joukkue harjoittelee jäällä kolmesti viikossa ja lisäksi harjoitteluun kuuluu tanssia ja oheisharjoittelua. Kilpailuissa Ice Fascination nähdään tällä kaudella neljä kertaa: Rovaniemellä, Tampereella, Jyväskylässä ja Naantalissa. Lisäksi tytöt hurmaavat katsojat Kuopion Luisteluseuran näytöksissä Kuopion kotijäällä.

Mekonomen-stipendi käytettäisiin joukkueen kisamatkojen kustannuksiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »