Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  242 kpl

Kuopio Steelers juniorit

Kuopio Steelers'n junioritoiminnassa on mukana nelisenkymmentä 10 - 17 vuotiaita amerikkalaisen jalkapallon pelaajia. Ikätasoisia joukkueita on kolme, ja nämä joukkueet pelaavat omissa valtakunnallisissa sarjoissaan. Uusia harrastajia tarvitaan toiminnan turvaamiseksi jatkossakin! Useat "jefun" harrastajat ovat hakeutuneet lajin pariin sen harvinaisuuden vuoksi, sekä myös lajin fyysisen luonteen vuoksi. Pelaajat kokevat hyvänä, että tarjoamme kaikille mukaan tuleville mahdollisuuden harrastamiseen, ilman kilpailua peliajasta. Steelersin junioritoiminnassa halutaan edelleen profiloitua harrastuksena, jonka pariin on mutkatonta tulla.

Lajin luonteen vuoksi sopivat ja asianmukaiset varusteet ovat ehdottoman tarpeelliset heti alusta alkaen. Ne ovat myös pelaajien turvallisuuden tae.

Valitettavasti investointi omiin varusteisiin on suuri kynnys lajivalintaa tekeville ja harrastusta aloitteleville nuorille ja heidän perheille. Lajin harvinaisuuden vuoksi varusteiden hankita on myös haasteellista, koska niitä ei myydä ”perus” urheiluliikkeissä.

Käyttäisimme Mekonomen- stipendin junioreiden varustesettien (kypärä, hartiasuojat & suojat sisältävät pelihousut) hankintaan. Kierrättämällä ja kunnostamalla varusteita voisimme
1) tarjota mahdollisuuden aloittaa amerikkalainen jalkapallo turvallisesti
2) madaltaisimme uusien harrastajien kynnystä tulla mukaan Steelersiin
3) edistäisimme lasten ja nuorten liikkumista.

Kiitos!
Terkuin Nina Steelers junnutoiminnan puolestaJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »