Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  57 kpl

Kuopion Kisa- Veikot ry

Kuopion Kisa- Veikot on ensi 90 vuonna vuotias seura. Joka on ajan saatossa muodostunut monilajisesta seurasta painiseuraksi. Seura tarjoaa harrastusmahdollisuuksia kilpapainista harrastelija painiin. Nuorimmat painijan alut ovat Nallepainissa (4- 5 v), kun taas kuntopainissa yläikärajaa ei ole. Näin ollen paini tarjoaa monipuolisen harrastusmahdollisuuden koko perheelle.

Tunnetusti paini on Pohjanmaan perinne laji. Kisamatkat täältä Itä- Suomesta ovat pitkät joten matkaan on lähdettävä aikaisin aamulla. Matkat tehdään painijoiden vanhempien autoilla. Stipendin käyttäisimme kisamatkojen kuluihin ja varmistamaan että kisamatkoilla käytettävät kulkupelit ovat kunnossa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »