Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  272 kpl

Kurra-09 jääkiekkojoukkue

Moi, olemme jääkiekkojoukkue Nurmijärveltä ja joukkueeseemme kuuluu 09-ja 10-syntyneitä jääkiekkoilijan alkuja 34.Pelaamme ja harjoittelemme Klaukkalan jäähallissa. Olemme juuri aloittamassa leijonaliigan pelejä ja kova odotus pelien alkuun palkitaan. Joukkueena pelaamme nyt toista kautta ja mottomme on " lätkä on tosi kivaa " .

Lasten harrastaminenhan on paljon kiinni vanhemmista ja heidän kannustuksesta, kuljetuksesta ja valitettavasti myös kustannuksesta. Olemme pyrkineet pitämään harrastamisen Nurmijärvellä mahdollisimman huokeana ja uusien harrastajien helpolla mukaan tulolla.
Nyt olisi kuitenkin haaveena päästä turnaukseen Vierumäelle koko viikonlopuksi. Se rasittaisi kovasti taas tuota vanhempien kukkaroa joten mahtavaa olisi saada näin suuri tuki toteuttaaksemme tämän haaveemme.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »