Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  115 kpl

Kuusamon Pallo-Karhut E-tytöt

Me ollaan Kuusamon Pakan E-lentismimmejä ja valmentajatkin on lähes timmejä 😁. Meissä energiaa,iloa ja innostusta riittää. Hyvästä kannustuksesta vastustajakin kiittää. Vaikka Kuusamo onkin maailman "napa", niin välillä tosi pitkiä pelireissuja tekee Paka. Me tarvitaan siis tätä massia, kun ei ihan joka Suomen kolkkaan jakseta kantaa kassia. Pikkubussin ja dieselin lisäksi rahaa kuluu myös muuhun, kisareissulla pannaan hyvää ja ravintorikasta ruokaa suuhun. Ja heti kun loppuu syksyllä koulut, ois ihan mahtavaa pitää pikkujoulut ❤️ "Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!" Se on meidän kannustushuuto se. Toivottavasti me tämäkin voitetaan, ilon kautta parastamme aina koitetaan.

Mm. Pelireissut, bensarahat, bussivuokra, pikkujoulut ja päättäjäiset.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »