Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  146 kpl

Kuusikon urheilijat/esikilparyhmä

Kuusikon Urheilijat (KuusU) on ainoa vantaalainen telinevoimisteluseura, josta löytyy lahjakkuutta niin voimistelijoista kuin valmentajistakin. Kuvassa olevat pienet esikilparyhmäläiset ovat seuran tulevaisuuden tähtivoimistelijoita, joilta ei iloa ja innostusta puutu!

Stipendin käyttäisimme esikilparyhmäläisten kisamaksuihin ja yhtenäisten joukkuepukujen ja muiden varusteiden hankkimiseen. Stinpendin avulla kevään kisakausi ja uudet yhtenäiset asusteet mahdollistuisi koko joukkueelle. (Kuvassa tytöillä on seuran isompien tyttöjen vanhat kisa- ja tuulipuvut).

Tsemppiä KuusU, tse tse tse tsemppaa!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »