Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  97 kpl

Lahden Hiihtoseura

LHS mäkijuniorit on parinkymmenen 6-13-vuotiaan juniorin ryhmä, joka harjoittelee mäkihyppyä ja yhdistettyä Lahdessa Karpalon mäissä ja laduilla 3-4 kertaa viikossa. Suuri osa ryhmämme junioreista leiskauttelee hyppyjä tällä hetkellä K25- ja K38-metrin mäistä ja odottaa jo innolla lumikauden alkamista. Ryhmän harjoittelu hyppäämisen ohella on monipuolista kestävyydestä koordinaatioon sekä taitavuuteen telinevoimistelusalissa. Ryhmä on täynnä iloisia ja rohkeita mäkikotkanpoikasia, joiden vanhemmat ovat tiiviisti mukana olosuhteita rakentamassa, varustehuollossa sekä kuljetustehtävissä niin leireillä kuin kisamatkoillakin. Matkat suuntautuvat ympäri Suomen, missä ikinä mäkihyppyreitä ja kisalatuja onkaan.

Stipendin joukkue käyttäisi leiri- ja kisamatkojen kuljetuskustannuksiin. Vanhempien mukanaolo harrastuksessa on tärkeää ja usein pitkille reissuille tarvitaan mukaan oma vanhempi tai useampi huoltaja jo mäki- ja hiihtosuksien roudaamiseen ja huoltoon. Seuran ja joukkueen tuki kaikille harrastajille halutaan taata, ettei kenenkään harjoittelu tai kilpaileminen ole LHS:n mäkijunioreissa kiinni taloudellisista resursseista.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »