Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  25 kpl

Lahden Verkkopalloseura U10-juniorit/PTA

Olemme pieni, mutta sitäkin innokkaampi tennispelureiden ryhmä Lahdesta. Harjoittelemme ahkerasti viikoittain ja kilpailemistakin olemme jo hieman kokeilleet. Meillä on hyvät valmentajat, jotka auttavat meitä matkalla kohti omia unelmiamme ja hyvät tukijoukot kotona, jotka kannustavat meitä kaikissa tilanteissa.

Tuesta olisi iloa yhteisten kilpailumatkojen/leirimatkojen/ harjoitusmatkojen kustannuksiin. Tuen avulla voisimme myös lisätä yhteishenkeä matkustamalla yhdessä esim. seuraamaan jotakin isompaa turnausta, jollaiseen meillä ei kotikaupungissa ole mahdollisuutta. Mukavaa olisi myös, jos saisimme tuen avulla kutsuttua valmentajan toisesta maasta avuksi leirillemme.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »