Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  208 kpl

Lahti Ringette D-juniorit

Lahti Ringeten D-junioreissa pelaa kaksi joukkuetta: Blue ja White. Joukkueissa on yhteensä 23 pelaajaa, jotka harjoittelevat yhdessä kolme kertaa viikossa. Lähes joka viikonloppu on harjoitus- tai sarjapeli jossakin Etelä-Suomen alueella. D-juniorimme rakastavat lajiaan, ovat sitoutuneita harjoitteluun ja haluavat kehittyä. Tytöillämme on hieno asenne joukkueurheiluun, ringetteen ja yhdesssä tekemiseen.

Käyttäisimme harrastustuen mahdollistaaksemme tytöille turnausmatkan kauden päättyessä. Aktiivisten vanhempien ansiosta olemme pystyneet pitämään kausimaksut kohtuullisina. Kauden päättäjäistapahumaksi suunniteltu turnausmatka tuo kuitenkin lisäkustannuksia joukkueen toimintaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »