Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  59 kpl

Lakeuden Paini/ painikoulu

Lakeuden Paini järjestää painikoulua noin 6-8 vuotiaille tytöille ja pojille Limingassa. Harjoitukset järjestetään Limingan liikuntahallilla 2krt/vko. Seuramaksu on lähinnä vain nimellinen jolloin jokaisella halukkaalla on mahdollisuus osallistua painikouluun. Lasten harjoituksia on ilo seurata, koska valmentajat tekevät tätä täydellä sydämellä ja huomioivat jokaisen lapsen yksilönä, sekä kannustavat jokaista tekemään parhaansa.

Stipendillä hankittaisiin seuralle tarpeellisia tavaroita treeneihin. Lapset eivät vielä käy kilpailemassa, mutta olisihan se mukava yllätys jos tehtäisiin porukalla joku reissu lähialueen painikisoihin ja päästäisiin seuraamaan ihan oikeita kisoja ja ehkäpä myös kannustamaan seuran kokeneempia painijoita.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »