Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  125 kpl

Lieto-Koris U14

Meidän joukkueemme pelaa korista läntisellä alueella. Koemme yhdessä onnistumisia ja joskus myös pettymyksiä, joista selviämme mahtavan joukkuehengen voimalla. Joukkueella on myös kannustava ja innostava 16v valmentaja sekä aivan mahtavat kannustusjoukot. Ryhmässämme treenaa 2004-2006 syntyneitä poikia. Teemme yhdessä myös muuta mukavaa vähintään pari kertaa vuodessa.

Seurassa harrastusmaksut pidetään pieninä, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollista harrastaa lajia. Tämä raha menisi oman korisleirin LiKo camp 2 kuluihin, joka oli tänä vuonna ensikertaa joukkueen vanhempien järjestämänä sekä turnausmatkojen kulujen kattamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »