Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  51 kpl

Lievestuoreen Kisa ry / G-juniorit salibandy

Me olemma Lievestuoreen Kisa ry:n g-juniorien 2009-2010 syntyneiden salibandyjoukkue. Suurin osa joukkueen jäsenistä on harjoitellut säännöllisesti jo kolme vuotta, jalkapalloa ympärivuotisesti ja salibandyä talvikaudet. Tänä syksynä otimme ison harppauksen eteenpäin ja lähdimme mukaan Zone-liigaan, vaikka vakituinen harjoittelusalimme on poissa käytöstä vuoden vaihteeseen saakka. Joukkueeseemme kuuluu kaikkiaan 16 pelaajaa ja 4 valmentajaa.

Harrastustuen käyttäisimme monipuolistamaan harjoitteluamme omasta lajista laajemmaksi. Tarkoituksena olisi saada ohjatut harkkatunnit ainakin parkourista ja telinevoimistelusta/voimistelusta (kehonhallinta) sekä uimisesta (kestävyyden kehittäminen ja vesiturvallisuus) koko joukkueelle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »