Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  84 kpl

LoPa 03 // Lohjan pallo

LoPa 03 pojissa meillä on yli 40 pelaajaa mukana. Se on hyvin harvinaista. Kaikki pojat ovat hyvin aktiivisia, niin kauemmin pelanneet valkoiset, kehittyvät siniset ja vähemmä pelanneet mustat. Pojilla on kova into päällä ja niin harjoituksista, kuin peleistä ei kukkaan halua olla poissa, ellei sairaus ole estänyt. Joukkueiden pelejä: https://lopa03.kuvat.fi/

Tälläisen poikaporukan ohjaaminen ja paluuttaminen vaatii, niin valmennusta,
kuin paljon liikkumista paikasta toiseen,
kuin myöskin talvikauden hallin vuokraamista ja kesällä kenttien vuokraamista.
Ammatti valmentajan mahdollisuus meillä on saada, mutta sekin vaatii omat kulunsa.
Kulut uhkaavat nousta ja monella voi olla jo kuukausikustannukset kipukynnykselllä onko mahdollisuutta jatkaa harrastusta, vaikka into ja palo on kovaJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »