Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  19 kpl

Malmin Palloseuran 2008 syntyneiden poikien Harraste-ryhmä

Malmin Palloseurassa treenaa kaikkiaan 91 vuonna 2008 syntynyttä poikaa. 31 heistä harjoittelee ahkerasti juuri Harraste-ryhmässämme, seuran lähes parhaimmilla osallistumisprosenteilla. Periksi ei anneta Piirisarjassa, Talviliigassa eikä turnauksissa - peli-ilo nimittäin pysyy ja tsemppi myös! Kolmasluokkalaiset futaajamme ovat sitkeitä kavereita, joita pakkanen, räntä tai tuuli eivät pysäytä. Meillä kaikki pelaa!

Turnaukset ovat futisjunnun vappu, joulu ja Halloween. Mekonomen-stipendillä kaikki 31 ahkeraa pelaajaa osallistuisivat yhdessä HesaCupiin, PingviiniCupiin ja vielä kolmanteenkin turnaukseen. Niistä tuotaisiin kotiin onnistumisia, väsymätöntä tsemppaamista ja hirveästi hikipyykkiä!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »