Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  1 kpl

Mäntsälän Jäätiikerit 04

Tässä kuva Mäntsälän Jäätiikereistä tämän kauden ensimmäisestä turnauksesta,hieno voitto siitä reissusta.Näitä turnausreissuja varten tarvitaan tukea ja vanhemmat yrittää tehdä talkoita kun tarjolla.Isät valmentajina,huoltajina ym.joukkueen tehtävät.Tämän kisan voitto taikaisi tälle joukkueelle pääsyn kahteen turnaukseen,pelaajia on tällä hetellä kahden joukkueen verran.Upea porukka ,kivoja poikia täynnä ja yhteishenki on hyvä,,suurin osa ollut ensimmäiseltä jäältä asti tässä mukana,jos vanha ei ihan väärin muista niin eskari-iässä alkoi.🙃

Tämä voitto käytettäisiin varmasti turnausreissuun kahdelle porukalle MJT 04 AAA jja AA;n porukalle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »