Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  101 kpl

Nokian Pyry/kilpauinti

Nokian Pyryn kilpauinti on tavoitteellisesti harjoitteleva ja taitava kilpauintiryhmä. Ryhmässä on mukana eri-ikäisiä nuoria alakouluikäisistä lukiolaisiin. Välillä treenataan koko porukalla ja välillä pienemmissä ryhmissä. Valmentajat ovat ammattitaitoisia ja kannustavia ja hyviä tuloksia on tullut. Ryhmässä ui Suomen huippuja ikätasollaan ja lisää menestystä tulee koko ajan. Kilpauinnin parissa nuoret saavat paljon onnistumisen kokemuksia ja uusia kavereita. Ryhmä on pieni mutta pippurinen ja yhdessä tekemisen halu on kova.

Joka vuosi järjesetetään perinteisesti uuden vuoden jälkeen leiri jossain urheilukeskuksessa. Tänä vuonna uimarit suuntaavat Vierumäelle. Harrastustuki olisi loistava apu leirikassan kartuttamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »