Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  133 kpl

Olarin voimistelijat Atomit-04

Atomit -04 kilpailee 12-14-vuotiaiden sarjassa. Joukkueeseen kuuluu kymmenen vuosina 2004-2005 syntynyttä voimistelijaa, jotka tähtäävät kansainväliselle huipputasolle. Kierrämme kilpailuja ja leirejä ympäri Suomea monta kertaa kaudessa sekä tavoitteena on saavuttaa kansainväliseen kilpailuun edustuspaikka. Joukkue Atomit-04 harjoittelee 5-7 kertaa viikossa kerrallaan 3-4 tuntia. Ensi kesänä Atomit 04 osallistuu Festival de Sole voimistelufestivaaleille Italian auringon alla Riccionessa.

Käyttäisimme stipendin tulevaan kansainvälisen kilpailun matkakuluihinJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »