Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  176 kpl

Oulun Pyrintö/ Ametistit

Ametistit on ryhmä iloisia ja reippaita v.2007-2008 syntyneitä pieniä telinevoimistelijoita. Tytöt harjoittelevat tavoitteellisesti ja kilpailevat telinevoimistelun kilpalinjalla b-ja c-luokissa.

Kotipaikkakunnallamme harjoituspaikkatilanne on huono, eikä esim. permantosarjoissa tarrvittavaa kanveesia (neliönmuotoinen joustava permanto) ole kokoaikaisesti saatavilla missään. Tämän vuoksi tytöt pyrkivät osallistumaan Etelä-Suomen leireille, joissa harjoitteluolosuhteet ovat kunnossa. Myös kisat Etelä-Suomessa ovat tasokkaampia, ja tytöt haluavat kehittää itseään osallistumalla kisoihin pitkienkin matkojen päässä. Stipendin avulla tuettaisiin kustannuksia, joita syntyy näistä kisa-ja leirimatkoista. Näin kaikki tytöt pääsisivät osallistumaan matkoihin.
Lisäksi tytöt ja valmentajansa haluavat panostaa joukkueen yhteisöllisyyteen, vaikka kyseessä onkin yksilölaji. Joukkueen yhteinen voimistelupuku luo joukkuehenkeä, ja lisää joukkueen sisäistä yhteenkuuluvuutta. Joukkue panostaa iloiseen harjoitteluun yhdessä, toisia kannustaen ja liikunnallista elämäntapaa opetellen. Huomiota kiinnitetään terveen itsetunnon ja myönteisen minäkuvan kehittymiseen. Stipendin avulla näitä asioita tukeva yhteinen puku voitaisiin hankkia.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »