Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  89 kpl

Pakilan Visa C- ja minitytöt

Pakilan Visa on mukava harrastusseura. Meidän tytöt eivät tavoittele huipputasoa, vaan mahtavaa harrastusta ja onnistumisia yhdessä. Ryhmässämme treenaa n. 30 2004-2007 syntynyttä tyttöä. Teemme yhdessä myös muuta mukavaa. Viimeksi kävimme seuraamassa koriksen EM-kisoja.

Stipendi käytettäisiin turnausmatkoihin. Suunnitelmissa on loppiaisturnaus Salossa ja toukokuussa pidempi reissu Ruotsiin. Kustannukset ovat joillekin perheille liikaa ja pyrimmekin saamaan niitä alas tekemällä talkoita. Stipendi olisi mahtava lisä turnauskassaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »