Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  87 kpl

Pakkalan palloseura ry, PPS P0506

Moikka! Ollaan v. 2006 ja 2005 syntyneiden 30 pojan futisjoukkue Keski-Vantaalta. Meillä on kaksi ryhmää, harrastelijat ja kilpailijat, treenataan 3 kertaa viikossa yhdessä ja molempien ryhmien pelit päälle. Tykätään monipuolisista harkoista ja ennenkaikkea niistä peleistä! Meillä on tosi kivat valmentajat ja kotikenttä Kartanonkoskella, aika lähellä lentokenttää. Haluamme oppia kokoajan lisää ja moni meistä tykkääkin käydä kentällä myös harkkojen ulkopuolella. Futis on ihan parasta!

Ei olla vielä koskaan käyty ulkomailla pelaamassa. Haluttaisiin kovasti. Aika kalliita ovat vaan pelimatkat. Mutta jos saataisiin hiukan tukea kustannuksiin, niin lähdettäisiin kyllä heti Hillar Otto Memorial 2018 turnaukseen Tartuun ens keväänä. Klikkaa ja äänestä siis meitä. Oltais tosi onnellisia siitä. 😀

Kiitti kovasti 🙂
Pakkalan palloseuran pojat, valkut ja jojotJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »