Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  125 kpl

Perttulan Tähti B-tytöt

Joukkueellinen 2001 ja 2002 syntyneitä lentistyttöjä Nurmijärveltä. Innokaita ja ahkerasti treenaavia nuoria naisia, jotka ovat harrastaneet lentopalloa kilpatasolla yhdessä jo seitsemän vuotta.

Jokakesäinen lentopallon suurtapahtuma Power Cup pelataan ensi kesäkuussa Kuopiossa. E-tytöistä asti ollaan mukana oltu tässä lentiskesän huipputapahtumassa ja joka vuosi verotettu vanhempien kukkaroa pelaajapassin hinnan verran (reilu 100€). Hienoa olisi, jos ensi kesänä voitaisiin reissu kustantaa tuen turvin ja antaa vanhemmille välivuosi rahoituksen osalta.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »