Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  146 kpl

PiTa-06

Pitäjänmäen Tarmo -06 (PiTa-06) on pieni mutta pippurinen lätkäjoukkue! Pieni seuramme pitää pelaajista kynsin ja hampain kiinni suurien seurojen yrittäessä jyrätä pienempiä pois tieltä. Pienen jengimme suuri rakkaus lajiin saa vanhemmat ja toimihenkilöt tulemaan hallille kerta kerran jälkeen!

Joukkueemme käyttäisi rahat joukkueen ensimmäiseen ulkomaan turnaukseen!
Pienen joukkueen kulut ovat samat kuin isommilla joukkueilla, mutta maksajia on vähemmän. Joukkueena keräämme rahaa eri tavoin ulkomaan turnausta varten, jotta jokainen pelaaja pääsisi mukaan.

Mikäli ulkomaan turnaus ei toteutuisi, käyttäisimme rahat joukkueen pelaajille, maksuvapaaseen kuukauteen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »