Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  2 kpl

PITA

Kunnioitamme Palloliiton "kaikki pelaa"- suositusta, tällätavoin kaikki saa mahdollisuuden joka kerta kun olemme otteluissa, samoin olemme myös sekajoukkue, tytöt ja pojat saavat pelata joukkueessamme. Ennen kaikkea ryhmä on iloinen ja rokhkea joukkue ja se näkyy. Emme voita aina, mutta olemma useissa päätapahtumissa mukana, jonkun pitää olla keskikastia... Pelaamme 1-5 asteikon 3sta ja sen jo voitamme miltein aina... eteenpäin mennään Räyh.

  1. Käytämme mahdollisia varoja valmennuksen kehittämiseen ja mahdollisen valmentajan lisäpalkkaukseen.
  2. Käytämme mahdolisia varoja varusteiden hankintaan, lähinnä joukkueen uniformuihin.
  3. Käytämme mahdollisia varoja joukkueen siirtoon turnauksii jotka eivät ole lähellämme, eli Helsingissä.

T. Joukkueen johtaja
Matti AirasJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »